YILIN GENÇ RESSAMI YTÜ'DEN

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nin düzenlediği "Yılın Mimar Sinanları 2017 Ödül Töreni", önceki gün Harbiye Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirildi. Öğrencilerin oylarıyla “En İyiler”in seçildiği törene birçok ünlü isim katıldı.

Ödül töreninde Yıldız Teknik Üniversitesi'ni gururlandıran isim ise "Yılın Genç Ressamı" ödülünü ressam Eda Su Neidik ile birlikte alan Arş. Gör. Burak Boyraz oldu.

Konuşmasında üniversitemizin sanat disiplini konusunda geldiği noktanın da altını çizen Arş. Gör. Burak Boyraz rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin'e, Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanımız Prof. Turan Sağer'e ve Sanat Bölümü başkanı Prof. İlhan Özkeçeci'ye sanatsal çalışmalarına sağladıkları destek nedeniyle teşekkür etti.

Öğretim elemanımızı kutlar, çalışmalarının devamında başarılar dileriz.