SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ 2016 REKTÖRLÜK KUPASINDA İLK DEFA 4 BRANŞTA BİRDEN YER ALDI

Sanat ve Tasarım Fakültesi, üniversitemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Rektörlük Kupası'nda bu yıl ilk defa "4" branşta birden (Basketbol, Futbol, Voleybol, Masa Tenisi) yer aldı. Organizasyona toplamda "30" sporcu ile dahil olan fakültemiz bu alanda da en geniş sporcu/öğrenci katılımlı yılını yaşarken, masa tenisi takımımız "yarı final", futbol takımımız ise "çeyrek final" oynama başarısı gösterdi.

Müsabakalarda mücadele eden bütün oyuncularımızı ve takım sorumlumuzu tebrik eder, sportif çalışmalarının devamında başarılar dileriz.