Online eğitim sürecinde uygulamalı derslerin yürütülmesi hk.

Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin sevgili öğrencileri,

Son zamanlarda, ülkemizde Covid-19 salgınına bağlı hasta sayısının artması nedeni ile üniversitemiz senatosu siz öğrencilerimizi koruma amacıyla eğitime online olarak devam etme kararı almıştır. Ancak, fakültemizdeki derslerin çoğunluğunun uygulama ağırlıklı dersler olmasından dolayı, uzaktan eğitimin yetersiz kaldığı bu derslerdeki eksikliklerin telâfi edilebilmesi amacıyla, kampüse gelme imkânı bulunan tüm öğrencilerimiz, ilgili dersin öğretim elemanının planlayacağı şekilde, haftanın belirli gün ve saatlerinde bir araya gelerek, gerekli sosyal mesafe ve diğer sağlık önlemleri çerçevesinde, yüz yüze görüşme imkanına sahip olabileceklerdir. Bununla birlikte, fakültemiz binasındaki tüm derslikler, atölyeler, bilgisayar laboratuvarları, ses kayıt stüdyosu öğrencilerimizin kullanımına açık tutulacaktır.

Öğrencilerimiz, bu konu ile ilgili talep ve sorularını, satas@yildiz.edu.tr adresine e-posta göndererek bize iletebilirler.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı