Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü Özel Yetenek Sınavı 2. Aşama

Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü özel yetenek sınavının 2. aşaması Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacaktır. Başvuru sırasında sınav giriş belgesi verilmediğinden tüm adaylarımızın kimlikleri (T.C. kimlik belgesi, ehliyet, pasaport) ile birlikte sınav yerinde bulunmaları yeterli olacaktır.

MÜZİKOLOJİ ve MÜZİK TEKNOLOJİSİ ADAYLARI İÇİN NOT
Ses Sanatları Tasarımı Müzikoloji ve Müzik Teknolojileri alan bilgisi test sınavı saat: 10:00'da başlayacaktır. Sınav başladıktan sonra gelen hiçbir aday sınava alınmayacak olup, tüm adayların en geç saat 10:00'da sınav yerinde bulunmaları gerekmektedir. Sınava katılacak adayların yanlarında kurşun kalemi silgi ve kimliklerini bulundurmaları yeterlidir. Cep telefonları da dahil olmak üzere, Ses/görüntü kaydetme özelliği bulunan elektronik cihazların sınav salonuna sokulması kesinlikle yasaktır. Müzikoloji ve Müzik Teknolojisi mülakat ve eser sunumu aşamaları ile ilgili bilgilendirme sınav salonunda yapılacaktır.

1. aşama sınavında başarılı olup 2. aşama sınavına girmeye hak kazanan adayların listesi ve sınav planına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Tüm adaylarımıza başarılar dileriz.