Lisansüstü Öğrencilerin Dikkatine

LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Değerli öğrencilerimiz,

Yıldız Teknik Üniversitesi ailesine hoş geldiniz. Yeni eğitim hayatınızda başarılar dilerim. Sizlere ders kayıtlarınızda ve eğitim hayatınızda ihtiyacınız olacak bazı bilgiler paylaşacağım. Öncelikle lütfen yönetmelikleri okumanız gerekir ve yönetmeliklere Sosyal Bilimler Enstitüsü sayfasından ulaşabilirsiniz. Danışmanı belli olan öğrencilerimiz ders kaydı ve diğer işlemler ile ilgili tüm sorularınız için öncelikle Danışmanlarınızla görüşmeniz gerekmektedir. Gerekli durumlarda ise Danışmanınızın bilgisi dâhilinde (maile danışmanınızı da ekleyerek) Program Yürütücüsü ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Eğitim hayatınızda başarılar dilerim.

Prof. Dr. Turan SAĞER

Sanat ve Tasarım Anasanat Dal Başkanı

Program Yürütücüleri

-Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans Program Yürütücüsü: Dr.Öğr.Üyesi Mehmet NUHOĞLU (mnuhoglu@yildiz.edu.tr )

-İnteraktif Medya Tasarımı Yüksek Lisans Program Yürütücüsü: Doç.Dr.Orton AKINCI (ortonak@yahoo.com )

-Müzecilik Yüksek Lisans Program Yürütücüsü: Doç. Dr. Kadriye TEZCAN AKMEHMET (tezcan@yildiz.edu.tr )

-Türk Sanatları Tasarımı Programı Yürütücüsü: Dr.Öğr.Üyesi Mehmet NUHOĞLU (mnuhoglu@yildiz.edu.tr )

-Sanat ve Tasarım Doktora Program Yürütücüsü: Prof.Dr. Lütfü KAPLANOĞLU (lutfu@yildiz.edu.tr )

-Sanatta Yeterlik Program Yürütücüsü: Doç. Dr. Mehmet Emin KAHRAMAN (mek@yildiz.edu.tr )

-Müzik ve Sahne Sanatları Yüksek Lisans Program Yürütücüsü: Prof. Dr. Ayrin ERSÖZ (aersoz@yildiz.edu.tr )

-Müzik ve Sahne Sanatları Doktora Program Yürütücüsü: Prof. Dr. Ayrin ERSÖZ (aersoz@yildiz.edu.tr )

Ders seçimleri ile ilgili genel sorularınız için

-Müzik ve Sahne Sanatları (YL ve Doktora) Koordinatörü: Dr. Öğr.Üyesi Bekir Ş. BALOĞLU (bbaloglu@yildiz.edu.tr )

-Sanat ve Tasarım (Doktora, Sanatta Yeterlik, YL ve Türk Sanatları Tasarımı YL) Koordinatörü: Dr.Öğr.Üyesi Mehmet NUHOĞLU (mnuhoglu@yildiz.edu.tr )

-İnteraktif Medya Tasarımı Yüksek Lisans Koordinatörü: Doç.Dr.Orton AKINCI (ortonak@yahoo.com )

-Müzecilik Yüksek Lisans Programı Doç. Dr. Kadriye TEZCAN AKMEHMET (tezcan@yildiz.edu.tr )

ile iletişime
geçmeniz gerekmektedir.

Kontenjan belirlenmiş bazı derslerde kontenjan artırımları talebinizi Araş. Gör. Barış Öçal’a
bocal@yildiz.edu.tr maille iletiniz, ders yürütücüsü izin verirse artış yapılabilir.

Not: Bazı programlarımızın dersleri ortak havuzdur, bu programlarda istediğiniz seçimlik dersleri seçebilirsiniz (Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans Programı ile İnteraktif Medya Tasarımı Yüksek lisans programı dersleri ortak havuzdur, Sanat ve Tasarım Doktora Programı ile Sanatta Yeterlik Programı ortak havuzdur).

Otomasyon sistemi ile ilgili yaşadığınız sorunlar için obslu@yildiz.edu.tr adresine mail atmanız gerekmektedir.