2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alınacak Programlar, Kontenjanları, Aday Başvuru Koşulları, Kayıt ve Sınav Tarihleri

İlgili takvime ait dökümana aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sınav Başvurusu için adayların; YTÜ Senatosunca belirlenen ve fakülte web sayfasında (www.sts.yildiz.edu.tr) duyurulan tarihlerde, www.oys.yildiz.edu.tr linki üzerinden adayların “Adı Soyadı, T.C. Kimlik Numarası, Cinsiyet, Doğum Tarihi, Engel Durumu, Telefon ve Eposta bilgileri”ni sisteme girerek yeni hesap oluşturması ve daha sonra oluşturdukları hesap üzerinden sisteme giriş yaparak sınav başvurusu yapmaları gerekir. Sınavlarla ilgili daha detaylı bilgi için fakülte web sayfamızda (www.sts.yildiz.edu.tr) yer alan özel yetenek sınav kılavuzlarının incelenmesi gerekmektedir. Sınavlar sonunda asil ve yedek listeler ilan edildikten sonra kayıt takvimi ve yapılması gerekenler Fakülte web sayfasında (www.sts.yildiz.edu.tr) adresinde duyurulacaktır.